J.Geils Band var ett ytterst respektabelt rockband. Vissa förståsigpåare håller LP`n Full House som 1972 års ösigaste live-upplevelse. Jag håller med och minns hur jag gjorde morsan vansinnig genom att spela den på full volym mitt på blanka dagarna under ett helt år ungefär!

Norrmän.

I helgen vankas Elitloppet. Som uppmjukning kan ni kanske lyssna på den lite lätt exalterade löpningsreferenten på Jarlsbergs travbana i Norge. Sätt igång filmen vid 40.01 och lyssna fram till 40.44. Fyrtiotre sekunders galen underhållning.

Någon frågade om jag tycker om all den musik jag presenterar.                                                                                       Svaret är obetingat; ja.                                                               För er som känner mig bättre förstår att något annat skulle vara fullständigt omöjligt.                         Man bör också komma ihåg att denna blogg mest är till för mig själv, som ett slags medicin och terapi för att klara av resten av mina dagar. Det är nämligen inte alltid helt enkelt att vara alldeles ensam, även om det är självvalt och det enda alternativet.

Sverige borde döpas om till ”Nya Sverige” som Nya Zeeland och Nya Kaledonien. Nya Sverige har få likheter med Sverige; alltså det land som förr befann sig på samma plats som Nya Sverige finns på idag. Jag tyckte bättre om Sverige än Nya Sverige och så får ni själv fundera på varför. En liten ledtråd skall ni få: Det kan handla om att jag blivit gammal men det kan kanske också handla om islam. Gissa på!

Speciellt välkommen känner man sig inte när man besöker vårdcentralen Måsen i Lund. Det hade man ju kunnat ta om man fick adekvat vård, men det får man inte heller.

Vänstern måste släppa snacket om gamla hjältar i ålderstigna manifest. Skrotar de inte tjäbblet om Marx, Engels och Mao och liknande fornstora ikoner riskerar de att betraktas med samma skepsis som de som använder biblar och koraner som rättesnören. Jag efterfrågar en ny fräsch vänster som fungerar här och nu och inte där och då. En vänster som fortfarande tar hand om de små, håller eliten stången, släpper in barnen och kvinnorna, tar hand om miljön och rent allmänt slår av en smula på takten samt lämnar Lenin därhän.