Mer tips.

Anna, som är en ivrig bloggföljare mejlade och tackade för julklappstipset. Nu följer hon upp med en tub AC3-kräm mot analklåda och en suspensoar för löst hängande pung till hennes man. -Alldeles utmärkt Anna, din man kommer bli glatt överraskad. Andra som har bra tips är naturligtvis alltid välkomna att mejla.

Romance.

Finns det någon som kan sjunga mer känslosamt och romantiskt än Lara Fabian? Lara är belgiska men behärskar att sjunga på tio olika språk! Röstomfånget omfattar tre oktaver och hon benämns oftast som lyrisk sopran. Kanske Joddla med Sivs musikaliska motsats.

När jag var tonåring byggdes idrottshallen i Staffanstorp. I källaren fanns och finns det tydligen fortfarande en bowlinghall med åtta banor. Detta var alldeles nytt och väldigt spännande för oss landsortsbor som knappt hört talas om strike och spärr förut. Hallen ägdes av en liten späd och tuff kvinna som hette Iris. Hon var överjävlig på bowling och kom självfallet att kallas för ”klot-iris” av oss tonåriga pojkar som hängde runt hallens flipperspel. Vi tyckte namnet var alldeles för himla jättekul. Vad tycker ni?…

”Vid idiotanstalter bedrivs idiotundervisning”. Meningen kan ha två betydelser (minst), antingen utbildas idioter eller så står idioter för utbildningen. Ordet ”idiotanstalt” är inte nytt, 1875 byggdes till exempel en idiotanstalt i Johannesberg och än tidigare, 1866 bedrevs utbildning för tre idioter vid Nya Varvet I Göteborg. Så långt allt väl men vilken av betydelserna är vanligast idag?

Om jag inte har fel så gillar min äldsta dotter Håkan Hellström. Energi har han i varje fall och fyllde Scandinavium gjorde han.

Till alla er affärsmän på Savoy i Malmö, Sjömagasinet i Göteborg, Grand Hotell i Lund, med flera, med flera;                                                               -Jag servade er men jag var noga med att aldrig ge er något.